3000 ZAR =

1727.88 SEK

Lägst kostnad om en dag

3000 ZAR =

1727.88 SEK

Snabbast om en dag
-0.0 SEK

3000 ZAR =

1727.88 SEK

Högst betyg om en dag

Hur skickar du pengar från Sydafrika 🇿🇦 till Sverige 🇸🇪 till lägsta kostnad?

Vår jämförelsemotor hittade 1 alternativ för att överföra pengar från Sydafrika till Sverige.

För att skicka 3000 ZAR (sydafrikansk rand) till ett bankkonto i Sverige i valutan SEK (svensk krona), så är WorldRemit det billigaste alternativet.

Om du prioriterar snabbhet, så bör du i första hand välja WorldRemit. Om du överför pengar med WorldRemit så har du pengarna på ditt konto inom om en dag och du får då 1727.88.

Detta resultatet uppdaterades för mindre än en minut sedan.

Vill du istället skicka pengar från från Sverige till Sydafrika? 🇸🇪 🇿🇦
Ändra hållet på din överföring med ett klick.

Leverantörer med högst betyg för att skicka pengar till Sverige

Nedan hittar du de leverantörer med högst betyg som du kan skicka pengar till Sverige med.

TransferWise

TransferWise är ett innovativt penningöverföringsf...

9.4
/10

Vanliga frågor om överföringar

Innan du överför pengar internationellt, så bör du alltid jämföra kostnaden för din överföring på TransferHero. Kostnaderna förändras flera gånger varje dygn (till och med flera gånger varje minut) och en viss aktör är inte alltid det billigaste alternativet för en viss överföringar. Du hittar det billigaste alternativet i toppen av vår resultatlista. För att skicka 3000 ZAR till ett bankkonto i Sverige i valutan SEK, så är det billigaste alternativet WorldRemit.

Självklart kan du det! Banker är dock vanligtvis inte (läs: aldrig) det billigaste alternativet för att skicka pengar internationellt. I skrivande stund inkluderar TransferHero SEB, Handelsbanken och Nordea i vår jämförelsetjänst. På så vis kan du på egen hand jämföra vilket alternativ som är bäst: att skicka med din bank eller en nischad pengaröverföringsleverantör?

Ja! Vi listar endast företag som är authoriserade och som granskas av respektive lands finansinspektion i de länder som de är verksamma inom. Känner du dig osäker på en viss leverantör? Läs i sådana fall vår recension av det företaget för att bilda dig en egen uppfattning. Våra recensioner, hittar du här.

Det är inte möjligt att skicka pengar med TransferHero. Vi är en oberoende tredje part som jämför alternativ för att skicka pengar internationellt, men vi hanterar inga transaktioner på egen hand.

Alla vinner, förutom dyra alternativ.

När du jämför olika aktörer innan du skickar pengar internationellt så sparar du upp till 90% i avgifter och dåliga växelkurser. Dessutom så innebär det att konkurrenskraftiga aktörer får nya kunder medan dåliga diton blir utan nya kunder. Bra, va?

Läs vår artikelserie: Avgiftsskolan