Skicka pengar till Guatemala 🇬🇹 så billigt som möjligt

Lär dig tricken för att skicka pengar från Sverige till Guatemala på bästa sätt – du kan spara tusenlappar!

Skicka pengar till Guatemala

TransferHero jämför de bästa alternativen för att skicka pengar till Guatemala i realtid. Vi räddar dig från höga avgifter och dyra växelkurser!

När du skickar pengar till Guatemala, följ dessa fyra steg för att få så många GTQ som möjligt på din nästa överföring:

1. Jämför alla leverantörer som du kan skicka pengar med till Guatemala

Vår jämförelsemotor, som jämför 8 leverantörer i realtid, hjälper dig att hitta de billigaste (och snabbaste) alternativen på nolltid. Luta dig tillbaka och låt TransferHero hitta det bästa sättet att skicka pengar från Sverige till Guatemala åt dig.

Fråga dig själv vilka kriterier du värdesätter mest. Låga kostnader? Snabbhet? Kundnöjdhet? Transparent prissättning?

Mest troligt är ingen leverantör överlägsen i alla avseenden. Det är därför viktigt att fundera över vad du tycker är viktigt. Är låga kostnader det viktigaste för dig? Behöver du pengarna redan idag eller kan du vänta tills imorgon eller till och med en vecka? Är det viktigt att tjänsten har en hög kundnöjdhet?

Vårt tips är helt enkelt att du utvärderar för- och nackdelarna med de olika alternativen och väljer det som passar dig bäst.

3. Överför pengar till Guatemala när växelkursen för GTQ är fördelaktig

Av naturliga skäl är det omöjligt att förutsäga utvecklingen av valutakurser, men du kan öka dina chanser för att få fler GTQ vid din nästa överföring genom att hålla dig uppdaterad om de senaste växelkurserna, exempelvis SEK till GTQ eller GBP till GTQ. Ett bra verktyg för detta

Skicka pengar till andra länder i Amerika

Vill du skicka pengar till något annat land i Amerika?