Hitta de bĂ€sta sĂ€tten att skicka pengar till Mali đŸ‡ČđŸ‡±

Skicka pengar till Mali đŸ‡ČđŸ‡±

TransferHero jÀmför de bÀsta alternativen för att skicka pengar till Mali i realtid. Vi rÀddar dig frÄn höga avgifter och dyra vÀxelkurser!

NÀr du skickar pengar till Mali, följ dessa fyra steg för att fÄ sÄ mÄnga vÀstafrikansk franc (XOF) som möjligt pÄ din nÀsta överföring:

1. JÀmför alla leverantörer som du kan skicka pengar med till Mali

VÄr jÀmförelsemotor, som jÀmför 8 leverantörer i realtid, hjÀlper dig att hitta de billigaste (och snabbaste) alternativen pÄ nolltid. Luta dig tillbaka och lÄt TransferHero hitta det bÀsta sÀttet att skicka pengar frÄn Sverige till Mali Ät dig.

FrÄga dig sjÀlv vilka kriterier du vÀrdesÀtter mest. LÄga kostnader? Snabbhet? Kundnöjdhet? Transparent prissÀttning?

Mest troligt Ă€r ingen leverantör överlĂ€gsen i alla avseenden. Det Ă€r dĂ€rför viktigt att fundera över vad du tycker Ă€r viktigt. Är lĂ„ga kostnader det viktigaste för dig? Behöver du pengarna redan idag eller kan du vĂ€nta tills imorgon eller till och med en vecka? Är det viktigt att tjĂ€nsten har en hög kundnöjdhet?

VÄrt tips Àr helt enkelt att du utvÀrderar för- och nackdelarna med de olika alternativen och vÀljer det som passar dig bÀst.

3. Överför pengar till Mali nĂ€r vĂ€xelkursen för vĂ€stafrikansk franc Ă€r fördelaktig

Av naturliga skÀl Àr det omöjligt att förutsÀga utvecklingen av valutakurser, men du kan öka dina chanser för att fÄ fler vÀstafrikansk franc vid din nÀsta överföring genom att hÄlla dig uppdaterad om de senaste vÀxelkurserna, exempelvis SEK till XOF eller GBP till XOF. Ett bra verktyg för detta Àr att anvÀnda dig av vÄra alarm. Genom vÄra alarm fÄr du ett mejl nÀr vÀxelkursen för ditt önskade valutapar (exempelvis SEK till XOF) Àr fördelaktigt, eller nÀr det nÄr sin högsta nivÄ pÄ tvÄ veckor.

4. Besök din valda leverantörs hemsida och genomför din önskade transaktion till Indien

NÀr du vÀl har bestÀmt dig för ett företag som passar dina önskemÄl och kriterier, dÄ Àr det dags att göra slag i saken. Kom ihÄg att ha ID-handling och/eller ett adressbevis tillgÀngligt dÄ det ofta krÀvs nÀr man överför pengar till Mali.

Vanliga frÄgor och svar

Allt du behöver veta för att skicka pengar till Mali

Hur skickar jag pengar frÄn Sverige till Mali sÄ billigt som möjligt?

Det bÀsta du kan göra för att skicka pengar sÄ billigt som möjligt till Mali Àr att jÀmföra marknadens olika aktörer innan du skickar pengar till Mali för att hitta den leverantör som erbjuder den lÀgsta totalkostnaden.

Det Àr tvÄ faktorer som styr totalkostnaden: 1. vÀxelkursen (hur mÄnga XOF du fÄr för varje SEK) och 2. övriga transaktionskostnader (vanligtvis en fast avgift per transaktion, men det kan Àven handla om kostnader för att ta emot pengarna). VÀxelkursen Àr vanligtvis den största avgiften och en dÄlig vÀxelkurs kan kosta dig flera hundralappar eller till och med tusenlappar om du överför större belopp, jÀmfört med om du vÀljer ett alternativ med marknadens bÀsta vÀxelkurs.

Genom att anvÀnda vÄr jÀmförelsemotor, som i realtid skannar marknaden efter det billigaste alternativet, sÄ Àr du garanterad att alltid skicka pengar till marknadens lÀgsta pris.

Kan jag inte bara anvÀnda min bank för att skicka pengar till Mali?

SjÀlvklart kan du det! Banker Àr dock vanligtvis inte (lÀs: aldrig) det billigaste alternativet för att skicka pengar internationellt (och sÄ Àven för överföringar till Mali). I skrivande stund inkluderar vi SEB, Handelsbanken och Nordea i vÄr jÀmförelsetjÀnst.

PÄ sÄ vis kan du pÄ egen hand jÀmföra vilket alternativ som Àr bÀst: att skicka med din bank eller ett nischat specialistföretag (exempelvis Wise, Remitly eller Worldremit)?

Hur skickar jag pengar online till Mali?

Det Àr numera enkelt att skicka pengar till Mali online och det finns flertalet aktörer pÄ marknaden som gör det möjligt att skicka pengar pÄ ett snabbt och billigt sÀtt (dÀribland Wise, Transfergo eller Worldremit).

Problemet Àr dÀrför inte att det inte finns flera bra alternativ. Problemet Àr att det finns mÄnga alternativ som Àr vÀldigt dyra och överlag dÄliga. VÀrst av allt? PÄ grund av dolda avgifter sÄ Àr det svÄrt att veta vilka alternativ som Àr bra, respektive dÄliga. Att skicka pengar till Mali med din vanliga bank eller med Paypal Àr till exempel vÀldigt dyrt. Det mÄ vara smidigt, men det kostar inte sÀllan mer Àn 10% i avgifter (!), vilket Àr hutlöst och oacceptabelt i vÄr vÀrld.

Vi vill sÄklart att du ska fÄ sÄ mÄnga vÀstafrikansk franc som möjligt nÀr du vÀxlar dina surt förvÀrvade pengar och dÀrför rekommenderar vi dig att alltid jÀmföra innan du skickar.

Se vilket alternativ som ger dig flest vÀstafrikansk franc (XOF) pÄ din nÀsta överföring med hjÀlp av vÄr jÀmförelsemotor. Det Àr sjÀlvklart helt gratis och du kan spara hundralappar eller till och med tusenlappar pÄ din nÀsta överföring!

Varför Àr det viktigt att jÀmföra med Transferhero innan jag skickar pengar till Mali?

Det enkla svaret Àr att du kan spara vÀldigt mycket pengar pÄ att jÀmföra med oss innan du skickar pengar till Mali.

Hur dÄ? Jo, genom att vi skannar marknaden (flera gÄnger varje minut) för att hitta det billigaste alternativet för din nÀsta överföring. PÄ sÄ vis fÄr mottagaren (du sjÀlv eller kanske en familjemedlem?) fler vÀstafrikansk franc (XOF) nÀsta gÄng du överför pengar till Mali.

VÀxelkurser och avgifter förÀndras dagligen (faktiskt flera gÄnger varje minut) och det Àr dÀrför viktigt att jÀmföra vilken aktör som Àr det billigaste alternativet för din nÀsta överföring.

Jag vill skicka pengar till Mali... hur gör jag?

LÄt oss hjÀlpa dig! Vi vet att den internationella marknaden för pengaröverföring kan kÀnns som en djungel att navigera, och Mali Àr inget undantag.

Det finns flera alternativ för att skicka pengar till Mali. TransferHero listar alla tillgÀngliga leverantörer (inklusive svenska banker) för pengaröverföringar. Med tanke pÄ att det finns flera alternativ för dig att överföra dina pengar till vÀstafrikansk franc (CFA), har vi sett till att jÀmföra de mest kostnadseffektiva alternativen sida vid sida. PÄ sÄ vis kan du kÀnna dig trygg i att du alltid betalar sÄ lite som möjligt för din nÀsta överföring. Om du till exempel vill överföra 2000 SEK eller EUR till XOF kommer vÄr jÀmförelsesmotor att lista de leverantörer dÀr sÄ mycket som möjligt av dina pengar nÄr mottagaren.

Det finns ingen leverantör som Àr bÀst för samtliga transaktioner. Det bÀsta valet beror pÄ flera aspekter, exempelvis: storleken pÄ det belopp som du vill överföra, frÄn vilket land pengarna skickas frÄn, samt valutan du vÀljer. Kostnaden för en överföring Àndras frÄn dag till dag, sÄ det Àr inte osannolikt att det billigaste alternativet skiljer sig Ät frÄn en dag till en annan. Men oroa dig inte, vi tar hÀnsyn till alla dessa faktorer innan vi rekommenderar dig en leverantör.